Cizre İsmail Ebul-iz Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrencileri değişen dünyaya hazırlayarak onlara dünyaya anlamlı katkılarda bulunmalarını sağlayacak eğitimi ve ortamı sunmak,öğrencileri dünyada söz sahibi olacak geleceğin liderleri olarak yetiştirmek,Öğrenmeyi öğrenen, üretmeyi ve problem çözmeyi bir alışkanlık haline getiren, bilimsel yöntemleri kullanmayı ilke olarak benimsemiş toplumu yönlendiren, bilgilendiren kültürel ve manevi değerleri yaşayan,toplumun tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Üstün yetenekli öğrencileri uluslararası ölçekler kullanarak tespit etmek, bu öğrencilere farklılaştırılmış eğitim programları uygulayarak bilim ve sanat dünyasına milli ve manevi değerleri özümsemiş lider bireyler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 08:00/22:00 08:00/20:00
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cizrebilsem.meb.k12.tr

Adres - Konak Mahallesi Silopi Bulvarı 1500 Sokak No 2 Dicle Nehri Kenarı Cizre/Şırnak

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehir içi ya da merkeze yürüme mesafesinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde